0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

تکنولوژی‌های جدید باتری موبایل

۲۹ مهر ۱۴۰۰ 418
تکنولوژی باتری گوشی

باتری گوشی‌های تلفن همراه و تبلت‌ها یکی از تجهیزات سخت افزاری و اصلی ترین بخش آن‌ها محسوب می‌شود، که بدون وجود آن ها، گوشی‌های تلفن همراه به یک دستگاه بی مصرف و بدون کارایی تبدیل می‌شوند. به طور کلی یکی از دغدغه های کاربران در خرید گوشی‌های تلفن همراه، کیفیت و دوام بالای باتری آن‌ها  می‌باشد و همچنین شرکت های تولید کننده انواع گوشی‌های تلفن همراه و تبلت ها را نیز بر آن داشته تا در جهت ارتقای کیفیت باتری‌ها، افزایش طول عمر و نگهداری شارژ مورد نیاز تلفن‌های همراه تحقیقات گسترده ای انجام دهند، که خوشبختانه به نتایج خوبی نیز دست یافته اند.

در دنیای پیشرفته و مدرن امروزی، تلفن‌های همراه و تبلت ها با قابلیت‌های بسیار متنوع و با انواع مختلفی از باتری ها تولید و روانه بازارها شده و در این جا کیفیت آن‌ها است که مشخص می‌کند چه میزان انرژی را برای چه مدت زمانی می‌توانند ذخیره کنند. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی تکنولوژی‌های جدید در باتری‌های موبایل بپردازیم. پس برای فهم بهتر موضوع ابتدا انواع باتری‌ها را به طور اختصار شرح می‌دهیم و سپس به بررسی تکنولوژی‌های جدید به کار رفته در باتری گوشی‌های تلفن همراه، خواهیم پرداخت.

انواع باتری‌های تلفن همراه

انواع باتری‌های تلفن همراه

باتری‌های تلفن همراه بر اساس مواد و تجهیزات به کار رفته در ساخت آن‌ها به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند که از جمله مهم ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • باتری نیکل کادمیوم

اولین نسل باتری‌های قابل شارژ و قابل حمل، باتری‌ نیکل کادمیوم هستند، که بیشتر در تلفن‌های همراه نسل قدیم مورد استفاده قرار می‌گرفته است، که البته امروزه کارایی خود را از دست داده‌اند و تقریبا در هیچ یک از انواع گوشی های تلفن همراه مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. در واقع این نوع باتری از نیکل، اکسید و فلز کادمیون به عنوان الکترود ساخته شده است. مهم تدین مزیت باتری‌های نیکل کادمیوم، طول عمر بسیار زیاد و مقاومت خوب در برابر نوسانات الکتریکی است و معایب آن نیز شامل اندازه بزرگ، وزن زیاد و داغ شدن بیش از حد می‌باشد.

  • باتری نیکل متال هیدرید

یکی دیگر از انواع باتری‌های مورد استفاده در گوشی‌های تلفن همراه، باتری نیکل متال هیدرید است. در واقع فلز کادمیوم به کار رفته در باتری‌های نسل اول، سمی و خطرناک بودند، که با حذف آن از ترکیب اصلی ساخت باتری، باتری‌های نیکل متال هیدرید، طراحی و ساخته شدند، که این سمی نبودن می‌تواند نکته مثبتی در تولید این نوع باتری باشد. در واقع باتری نیکل متال هیدرید، نسل ارتقا یافته باتری‌های کادمیوم است، که فلز سمی کادمیوم از ترکیبات سازنده آن حذف شده و مزیت‌های آن شامل افزایش ظرفیت آن و شارژ شدن سریع است و تنها عیب آن نیز، تخلیه شارژ سریع آن است.

  • باتری لیتیومی

یکی دیگر از انواع باتری‌های مورد استفاده در گوشی‌های تلفن همراه، باتری لیتیومی است که مدت زمان نسبتا زیادی از طراحی، تولید و عرضه آن‌ها به بازارهای جهانی می گذرد. باتری‌های لیتیومی یکی از اولین باتری‌های مورد استفاده در گوشی‌‌های تلفن همراه هوشمند هستند، که امروزه در اکثر تلفن‌های همراه مورد استفاده قرار می‌گیرد. باتری لیتیومی از یک الکترود مثبت که متشکل از اکسید کبالت لیتیوم، فسفات آهن لیتیوم یا اکسید منگنز لیتیوم و یک الکترود منفی که معمولاً از جنس گرافیت است، تشویل شده است. همچنین در باتری‌های لیتیومی، از یک الکترولیت که متشکل از کربنات اتیلن، کربنات دی اتیل هستند نیز، استفاده شده است. به طور کلی، باتری.های لیتیومی به دو نوع لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری تقسیم بندی می‌شوند.

تکنولوژی‌های جدید در باتری موبایل

دنیای امروز با سرعت بسیار بالایی به سمت پیشرفته شدن در حال حرکت است و روز به روز تکنولوژی‌ها و تجهیزات مدرن تری طراحی و روانه بازارها می‌شوند. باتری‌های تلفن همراه نیز از این قاعده مستثنی نیستند و تکنولوژی‌های جدیدی در آن‌ها به وجود آمده و مورد استفاده قرار گرفته است.‌ در ادامه به بررسی تکنولوژی‌های جدیدی که در باتری‌های تلفن همراه مورد استفاده قرار گرفته است را، مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تکنولوژی ذخیره نیرو یا حالت خواب باتری موبایل

یکی از تکنولوژی‌هایی که حتما اسم‌آن‌را زیاد شنیده‌اید، تکنولوژی ذخیره نیرو یا حالت خواب است. در زمانی که ذخیره نیروی باتری در حال اتمام است، می‌توانید این‌ قابلیت را که بر روی اکثر گوشی‌های نسل جدید وجود دارد، فعال کنید.‌ این‌ قابلیت برنامه‌های اضافی و غیرضروری گوشی شما را موقتا غیر فعال می‌کند و در نتیجه باتری گوشی شما، مدت بیشتری شارژ نگه می‌دارد، تا در اولین فرصت آن را با استفاده از شارژر، شارژ کنید.

تکنولوژی شارژ سریع باتری تلفن همراه (Fast Charge)

یکی از تکنولوژی‌های جدیدی که در باتری گوشی‌های تلفن همراه مورد استفاده قرار گرفته است، تکنولوژی شارژ سریع یا Fast Charg است. شارژ سریع یکی از قابلیت‌های جدید مورد استفاده در گوشی‌های تلفن همراه نسل جدید است که در کوتاه ترین زمان ممکن، باتری گوشی را شارژ می‌کند. در واقع شارژ سریع به باتری این امکان را می‌دهد، که از شارژرهای با توان خروجی بالا که از ۱۰ وات شروع می‌شود و بعضا تا ۲۵ وات و حتی بالاتر از این مقدار نیز می‌رسد، پشتیبانی کند و جریان ورودی بیشتری را درون منبع خود، ذخیره کند.

تکنولوژی شارژ بی سیم باتری تلفن همراه

تکنولوژی شارژ بی سیم باتری تلفن همراه

اگر در ابتدای ورود گوشی‌‌های تلفن همراه هوشمند به کشور، کسی به ما می‌گفت زمانی خواهد رسید که گوشی‌های هوشمند بدون نیاز به اتصال شارژر به پریز برق و با استفاده از شارژر بی سیم، می‌توان شارژ کرد، خنده دار و در عین حال ناباورانه و غیرممکن به نظر می‌رسید. اما امروز این حرف خنده دار و ناباورانه، به حقیقت پیوسته است. یکی از تکنولوژی های جدید و منحصر به فرد در باتری گوشی‌های تلفن همراه، قابلیت پشتیبانی از شارژ بی سیم است.

مهم ترین مزیت تکنولوژی شارژ بی سیم، حذف سیم شارژر و تبدیل آن به یک پد اختصاصی شارژ از طریق امواج وایرلس و wifi است. در واقع در این تکنولوژی جدید، بسیار جالب و حیرت آور، امواج الکترونیکی را با استفاده از یک پد اختصاصی و با بهره گیری از شبکه وایرلس به سنسورهای تعبیه شده که درون گوشی تلفن همراه ارسال می‌کند و باتری را به صورت بی سیم‌ شارژ خواهد کرد.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0