0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

بهترین پردازنده موبایل چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ 526
بهترین پردازنده موبایل

تلفن های هوشمند چند سالی است که یک عضو جدا نشدنی از ما هستند. کسانی که گوشی موبایل تهیه می کنند، فاکتور هایی را دارند که یکی از این فاکتور ها پردازنده است. پردازنده دقیقا مانند مغز که تمامی کار ها را انجام می دهد، به عنوان مرکز پردازش ها بیشترین کار را برای موبایل انجام می‌دهد. نوع پردازنده ها هستند که باعث تفاوت در گوشی های موبایل می شوند. پردازنده ها باعث داغ شدن گوشی هستند و بهترین پردازنده ها برای گیم می باشند.

بهترین پردازنده موبایل و یا پردازنده چیست؟

در ابتدا لازم است که شما بدانید پردازنده ها چیستند. پردازنده های موبایل یا central processing unit با نام اختصاری cpu شناخته شده اند و مرکز پردازش در گوشی ها هستند. همان طوری که توضیح دادیم، تمام پردازش های گوشی موبایل توسط CUP انجام می شود و تمام مشکلات از جمله کند بودن سرعت برنامه ها و هنگ کردن گوشی ها به این قسمت مربوط می شوند.

ویژگی های مهم برای انتخاب بهترین پردازنده موبایل

ویژگی های مهم برای انتخاب بهترین پردازنده موبایل

سه ویژگی مهم وجود دارد که همه باید قبل از انتخاب کردن بهترین پردازنده موبایل از آن باخبر باشند.  در این بخش به این سه ویژگی می پردازیم:

●      تعداد هسته های پردازنده

قدرت و سرعت یک پردازنده، به تعداد هسته های آن پردازنده بستگی دارد. به همین دلیل هر چه تعداد این پردازنده ها بیشتر باشد، عملکرد و سرعت گوشی هم بیشتر می‌شود و در نتیجه کار با گوشی برای شما راحت تر خواهد شد.

●      ۶۴ بیت بودن پردازنده

معمولا تمامی پردازنده ها یا ۳۲ بیتی و یا ۶۴ بیتی هستند و جالب است که بدانید هر دو مدل، سرعت های مانند هم را ارائه می دهند. اما با تفاوت این که پردازنده ۶۴ بیتی، قابلیت اجرای همزمان برنامه های مختلف را دارد.

●      سرعت پردازنده

علاوه بر بیت ها و هسته های پردازنده، سرعت پردازش cpu از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل هر چقدر عدد سرعت بیشتر باشد، سرعت اجرای برنامه ها هم بیشتر خواهد شد.

معرفی بهترین پردازنده موبایل

در این قیمت به معرفی بهترین پردازنده های موبایل می پردازیم.

●      بایونیک a14

بایونیک a14

این شرکت در ساخت تراشه 11.8 میلیارد ترانزیستور به کار گرفته که بتواند عملکرد آن را بهبود ببخشد. این پردازنده جدیدترین طراحی را دارد که برای تمامی بازی های مختلف و سنگین مناسب می باشد. این پردازنده جدیدترین پردازنده سال 2021 است و عملکرد فوق العاده ای دارد.

●      کوالکام اسنپدراگون 888

این شرکت از محبوب ترین و البته گران ترین پردازنده ها بهرمند است. اگر برای سیستم های آندروید به دنبال جدیدترین پردازنده 2021 هستید، این پردازنده قدرتمند ترین و سریع ترین است. در سراسر جهان،  سازندگان گوشی موبایل به دنبال این تراشه برای ساخت گوشی های خود هستند و حتی شرکت سامسونگ هم از این تراشه استفاده کرده است. یکی از ویژگی های این محصول تولید گرمای کم آن می باشد.

●      اگزینوس 2100

سامسونگ با ساختن اگزینوس ۹۹۰ اشتباه بزرگی کرد که بعد با ساخت اگزینوس ۲۱۰۰ بازگشت عالی به دنیای پردازنده ها داشت. این تراشه گرمای بیشتر و عملکرد بالایی دارد. این پردازنده برای کار های روزمره سریع است.

●      کایرین 9000

این پردازنده یک تراشه هشت هسته ای است که در سال 2020 توسط هواوی ارائه شد. این تراشه قدرتمند از یک هسته قدرتمند ساخته شده است.

●      بایونیک a13

این تراشه بهترین پردازنده گوشی موبایل در سال 2020 شناخته شد و دارای بیت ۶۴ است. در واقع دو سال از سایر پردازنده های اندرویدی جلو تر می باشد.

●      کوالکام اسنپدران 865 و 865 پلاس

کوالکام اسنپدران 865 و 865 پلاس

در سال گذشته شرکت کوالکام، اسنپدراگون 865 را ارائه کرد و قرار است که بر روی گوشی های موبایل هوشمند در نیمه دوم سال عرضه گردد. این شرکت مدعی است که این تراشه می تواند عملکرد فوق العاده ای برای هوش مصنوعی داشته باشد و یکی از پر سرعت ترین تراشه ها تا امروز است.

●      اگزینوس 990

به تازگی سامسونگ این پردازنده را به بازار عرضه کرده است‌. این تراشه بر روی گوشی های پرچمدار استفاده می شود و سامسونگ مدعی است که کیفیت دوربین این تراشه FHD+ است و عملکرد بسیار خوبی دارد.

●      مدیاتک دایمنسیتی 1000

این تراشه به تازگی از شرکت مدیاتک به بازار عرضه شده است. تراشه مدیاتک برای گوشی های پرچمدار و درجه یک طراحی شده و بیشترین عملکرد را دارد. همچنین پشتیبانی دو حالته دارد و برای بازی های سنگین و مختلف مناسب است.

●      کوالکام اسنپدراگون 855+

این پردازنده دارای هشت هسته است و برای تمامی کار های سنگین و بازی های پر حافظه مناسب می باشد. شما با این تراشه می توانید ویدئو ها را با کیفیت 720p و یا با کیفیت 8k ضبط کنید و از عملکرد پیشرفته آن بهره مند شوید.

●      کایرین 990

شرکت چینی هواوی، اولین پردازنده 5G خود را به تازگی عرضه کرده است‌ و این تراشه با دو نوع 990 و  990 G ارائه می شود. اما طراحی هر دو نوع یکسان و تغییرات کوچکی در ویژگی های آن ایجاد شده است. شما می توانید ویدئو ها را با کیفیت 4k و نرخ 60 فریم ضبط کنید و همچنین فریم و کیفیت بالایی دارد.

●      سری a پردازند گوشی اپل

با رونمایی اپل از این تراشه، توسعه پردازنده جدید خود را آغاز کرد و اولین چیپست توسط اپل ساخته شد. سپس دیگر شرکت ها هم شروع به ساخت چیپست ها کردند. این پردازنده از بهترین ها در جدول رده بندی بهترین پردازنده گوشی موبایل بوده است.

●      پردازنده کوالکام اسنپدراگون 875

اسنپدراگون 875 از قوی ترین تراشه های سال 2021 شناخته شد، اما به اندازه اسنپدراگون 888 قوی  نیست. این تراشه عملکرد عالی دارد و برای طراحی کردن آن انرژی های زیادی روی آن متمرکز شده است و دارای هفت هسته و سرعت بالایی دارد. از ویژگی های آن هم می‌توانیم به حافظه بالا و مموری آن اشاره کنیم.

 پردازنده های موبایل به چند بخش تقسیم می شوند؟

به سه بخش CPU و RAM و SOC تقسیم می شوند. بقیه امکانات گوشی موبایل از جمله کیفیت فیلم بر داری دوربین، میزان مگاپیکسل دوربین گوشی همراه و توانایی و قدرت پردازش اطلاعات به این تراشه ها بستگی دارد. شرکت های بزرگ مانند اپل، سامسونگ و هواوی از این پردازنده ها

در کل می توان گفت که نمی شود پردازنده ها را نسبت به یک دیگر بهتر دانست، به دلیل این که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است. اما کاربران می توانند، با اطلاعات خود در این زمینه دستگاه مورد نظر خود را تهیه کنند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد میزان حرارت است که باعث استفاده از باتری گوشی می شود. هسته و میزان قدرت پردازش در انتخاب شما موثر می باشد و اما اصلی ترین عامل نوع کارکرد کاربرد با گوشی می باشد که تعیین کننده مدل گوشی است.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0