0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

اولین گوشی های تاشو و تاریخچه تولید آنها

۷ شهریور ۱۴۰۰ 1045
Folding phone

تا پیش از ورود گوشی های تاشو به دنیای تکنولوژِی، به نظر می رسید که گوشی های هوشمند حوصله بر هستند. چرا که اگر به گوشی های موجود در بازار در ایران و خارج از کشور توجه کنیم، می بینیم که بیسار شبیه به هم هستند و فرق آنها در نسخه های به روز شده، فقط مربوط به مشخصات این دستگاه هاست. با اینکه امروزه بهترین گوشی های هوشمند 2021 در حال ساخته شدن هستند، اما برای کاربران هیجان خاصی ندارد. اما ورود گوشی های تاشو این هیجان را به کاربران برمی گرداند.

تا چند سال قبل ایده گوشی های هوشمند تاشو فقط یک رویاپردازی محسوب می شد، تا اینکه بالاخره گوشی تاشو به واقعیت تبدیل شد. اما سوالی که مطرح می شود، این است که آیا این گوشی های تاشو، تا چه حد موفق شده اند انتظارات کاربران را برآورده کنند؟

اولین کمپانی هایی که ایده گوشی های تاشو را مطرح کردند

اولین کمپانی هایی که ایده گوشی های تاشو را مطرح کردند، هواوی و سامسونگ بودند. گوشی مورد نظر آنها دارای دو نمایشگر و یک لولا بوده است. گوشی های تاشوای که توسط سامسونگ و هواوی عرضه شدند، گلکسی فولد و هواوی میت ایکس بودند که باعث شدند دید افراد به دنیای گوشی های تاشو باز شود.

  • اولین گوشی های تاشو سامسونگ

شروع به کار سامسونگ در زمینه گوشی های تاشو اینگونه بود که ابتدا سامسونگ از Infinity Flex Display رونمایی نمود که دارای صفحه نمایشی با قابلیت خم شدن بود. به طوری که می توانست تا حد دو نیم شدن خم شود. معرفی این گوشی در کنفرانس سامسونگ اتفاق افتاد. این کنفرانس توسعه کنندگان سامسونگ هر سال برگزار می شود.

در طی این کنفرانس، نمونه ای اولیه ای از این گوشی به نمایش گذاشته شد که دارای صفحه نمایش بزرگی بود که می توانست خم شود. همچنین دارای یک نمایشگر ثانویه در قسمت جلویی خود بود و این امکان را فراهم می کرد که بتوان از این گوشی به صورت خمیده هم بهره برد. قاب بزرگ این گوشی به رنگ سیاه و سفید بود. اگر در جریان باشید، می دانید که این مدل اولیه بعدا به گلگسی فولد تبدیل شد که اولین گوشی تاشو سامسونگ لقب گرفت. سپس گوگل اعلام کرد که در چند ماه آینده این گوشی را به تولید انبوه خواهد رساند. اما نتیجه نهایی این گوشی، طبق چیزی که انتظارش را داشتند، پیش نرفت و شکست خورد.

  • گوشی تاشو میت ایکس (Mate x) هواوی

پس از اینکه سامسونگ گلکسی فولد (Fold) را عرضه کرد، هواوی نیز از غافله عقب نمانده و گوشی میت x  (Mate x) را وارد میدان رقابت کرد. این گوشی توانست توجه عده زیادی را به خود جلب کند.

گوشی هواوی مثل سامسونگ دارای یک صفحه نمایش مثل تبلت بود، اما پیاده سازی آن خیلی متفاوت تر از گوشی سامسونگ بود. فولد یک نمایشگر جداگانه داشت که به هنگام بسته شدن، نمایشگر داخلی آن دیده نمی شد. اما میت ایکس در حالت باز و بسته، دارای یک صفحه نمایش بزرگ بود که در حالت تلفن دارای یک صفحه نمایش در قسمت عقب و جلو است. یعنی یک صفحه نمایش 6.6 اینچی در قست جلو و یک صفحه نمایش 6.38 اینج در قست پشتی و نزدیک دوربین ها.

زمانی که دستگاه بسته است با فشردن یک دکمه، هواوی باز می شود و صفحه نمایش به شکل مربع 8 اینچی در اختیار کاربر قرار می گیرد. خصوصیت دیگر هواوی این است که دارای حاشیه های نازکی است که برای کاربران جذابیت خاصی دارد.

گوشی فکس پای

در سال 2018 گوشی فولد و تاشو مطرح شدند و سپس در همان سال گوشی فکس پای معرفی شد که از نظر فنی بسیار پیشرفته تر بود. به هر حال سال 2009 و 2020 زمانی بود که گوشی های تاشو پیشرفت بسیاری کردند که البته آن را مدیون گوشی های فولد و تاشو 2018 بودند.

فلوکس پای دارای صفحه نمایش خمیده بود و متعلق به شرکت چینی بود Royole که در سال 2012 شروع به کار کرده بود. با اینکه شرکت مطرحی نیست و احتمالا تا به حال نام آن را نشنیده اید، اما بهتر است بدانید که اولین شرکت تولید کننده گوشی تاشو در سراسر جهان بود. Royole اقدام به پیش فروش گوشی در تاریخ 31 اکتبر 2018 کرده و اجازه داد که خریداران آن را ببینید. این گوشی می توانست شروعی برای عصر جدید گوشی ها باشد. اما خبر بد این است که در ژانویه 2019 ثابت شد که اولین بودن همیشه بهترین بودن نیست.

The first folding phone fax fax

  • عرضه فلکس پای در نمایشگاه

با اینکه پیش سفارش رویول فلکس پای در اکتبر 2018 آغاز شد، اما باید تا ژانویه 2019 صبر می‌کردیم تا برخورد نزدیکی با آن پیدا می‌کردیم. شرکت رویول آن سال FlexPai را به نمایشگاه CES آورد تا همه بتوانند تجربه‌ای خوشایند از اولین تلفن تاشو دنیا داشته باشند. آن زمان بود که به مشکلات و کمبودهای دستگاه پی بردیم. تنها نقطه قوت گوشی فلکس پای، تا شدن آن بود!

 

  • نقاط ضعف فلکس پای تاشو

در سال 2018 پیش سفارش رویول فلکس پای شروع شد، اما در سال 2019 بود که افراد می توانستند که از نزدیک آن را دیده و لمس کنند. بنابراین همان سال گوشی خود را در CES گذاشت تا افراد بتوانند اولین گوشی تاشو دنیا را از نزدیک ببینند و تجربه خوشایندی را تجربه کنند. چیزی که در نمایشگاه افراد به آن پی بردند این بود که تنها مزیت این گوشی تا شدن آن بود، اما ایرادات بسیاری داشت.

این گوشی از حاشیه های نامساوی برخوردار بود، نرم افزار قوی نداشت و کیفیت ساخت کلی آن تعریفی نداشت. دارای دو نمایشگر

9:16 بود که لولایی آکاردئونی داشت که باعث اتصال این دو نمایشگر به هم می شد که باعث می شد در حال تخت بودن، خیلی عریض دیده شود و زمانی بسته شدن هم حجم زیادی داشته باشد. درست است که شرکت رویول اولین گوشی تاشو را ساخت و از این بابت حائز اهمیت است، اما کیفیت در اولویت نبود. اما خب هر محصولی در ابتدا کامل نیست و با گذشت زمان و کسب تجربه تکامل پیدا می کند و این یک امر طبیعی در هر کاری است.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0