0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خرابی شارژر

۲۹ مهر ۱۴۰۰ 792
چگونه شارژر خراب را درست کنیم؟

چگونه خرابی شارژر را برطرف کنیم؟ این سوال ممکن است یکی از سوالات اصلی شما در هنگام استفاده از شارژر گوشی باشد. ما در اینجا شما را با نحوه عیب یابی شارژر و تعمیر آن در خانه آشنا خواهیم کرد با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

نشانه خراب بودن شارژر گوشی

نشانه خراب بودن شارژر گوشی

در صورتی که باتری موبایل سالم باشد و هنگام اتصال گوشی به شارژر، گوشی شارژ نشود یا علامت شاررژ دیده نشود این امر نشانگر این است که شارژر خراب است و باید نسبت به تعمیر یا تعویض آن اقدام کرد.

علل خرابی شارژر گوشی

علل های مختلفی باعث خرابی شارژ گوشی می شوند از جمله:

  • عدم تحمل بار داخل شارژر به دلیل  استفاده ار قطعات بی کیفیت داخل شارژر
  • سوختن آی سی شارژر یا برد آن بر اثر نوسانات برق
  • وصل بودن طولانی مدت شارژر به پریز
  • بی کیفیت بودن یا تقلبی بودن شارژر
  • پایین بودن ضریب اطمینان در شارژر

نکات کلیدی جهت عیب یابی شارژر

ما در اینجا به معرفی مرحله به مرحله  عیب یابی شارژر و اینکه چگونه شارژر خراب را درست کنیم، می پردازیم:

1ـ بررسی پریز برق

برای تعمیر شارژر گوشی ابتدا پریز برق را بررسی کرده و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. زیرا یکی از شایع ترین دلایل کار نکردن شارژر موبایل خراب بودن پریز برق است همچنین نگاهی به جعبه فیوز خانه بیندازید و مطمئن شوید که برق همه­ قسمت­ ها وصل است.

پس از اطمینان از سالم بودن پریز برق، اتصالات و کابل شارژر را بررسی کنید و مطمئن شوید که هیچ گونه  شکستگی و خم خوردگی در سیم شارژر وجود ندارد؛ در صورت خراب شدن و آسیب دیدن روکش کابل شارژر، قسمت های آسیب دیده را با خمیر سوگر بپوشانید.

2ـ خرابی کابل یا سری شارژر

امکان دارد دلیل کار نکردن شارژر به خاطر خراب شدن کابل شارژر باشد؛ پس بهتر است که کابل شارژر دیگری به شارژر متصل کرده و بررسی کنید که آیا گوشی شارژ می شود یا نمی شود. اگر مشکل از کابل نبود یک سَری دیگر را نیز امتحان کنید تا مطمئن شوید که مشکل از آن است یا نیست.

3ـ زنگ زدگی و کثیف شدن پین های شارژر

کثیف شدن و زنگ زدگی پین های شارژر و داخل گوشی از دیگر دلایل شارژ نکردن گوشی است که در این صورت باید به کمک گوش پاک کن یا خلال دندان پین ها را تمیز کنید؛ در صورت زنگ زدگی آنها را با کمک الکل تمیز کنید و در صورت خمیدگی پین ها، آنها را صاف کنید.

4ـ استفاده از دستگاه ولت متر

در صورتی که پس از انجام موارد ذکر شده باز هم شارژر کار نکرد، از دستگاه ولت متر کمک بگیرید دستگاه را به شارژر خود وصل کنید سپس  روی صفحه ولت متر اطلاعات را ببینید اگر اتصال برقرار نشد دوباره دستگاه را به شارژر وصل کنید و اگر باز هم اطلاعاتی نشان داده نشد این امر نشانگر این است که شارژر گوشی شما سوخته است.

5ـ خراب بودن باطری

گاهی علت شارژ نکردن شارژر به دلیل خراب شدن باتری موبایل است که در چنین شرایطی باید نسبت به تعویض باتری اقدام کنید.

6ـ  استفاده از نرم افزار ampere

برای تشخیص سالم یا خراب بودن شارژر، شما می توانید از نرم افزار ampere نیز کمک بگیرید و میزان آمپری که به دستگاه شما وارد می شود را اندازه گیری کنید تا متوجه شوید آیا  شارژر شما درست کار می کند یا نمی کند.

7ـ ری استارت کردن گوشی

گاهی ممکن است شارژ نشدن گوشی ناشی از مشکلات نرم افزاری باشد و تنها با ری استارت کردن بتوان این مشکل را برطرف نمود و نیازی به تعویض شارژر یا تعمیر آن نباشد.

نحوه تعمیرات شارژر در خانه

نحوه تعمیرات شارژر در خانه

اگر کابل شارژر دچار آسیب شده باشد شما با روش های ذکر شده در متن زیر می توانید برای تعمیر آن اقدام کنید:

1ـ استفاده از چسب برق

اگر متوجه شدید که کابل دچار مشکل شده است و سیم­ های آن از داخل قطع شده اند باید با استفاده از چاقو روکش سیم را ببرید؛ سپس سیم های مسی که اتصالشان قطع شده است را به همدیگر بپیچانید و بعد چسب برق را  به دور سیم بپیچید.

2ـ استفاده از خمیرهای فرم دهی

خمیرهای فرم دهی نسبت به شیلدها انعطاف پذیری بیشتری دارند و از آن ها می توانید برای همه کابل ها در قطرهای مختلف استفاده کنید.

3ـ استفاده از شیلد حرارتی

شیلدهای حرارتی مانند لوله ای شکل هستند که دور کابل قرار گرفته و به آن می چسبند، برای استفاده از آن باید ابتدا شیلد را به اندازه مورد نیاز ببرید و در قسمت آسیب دیده کابل قرار دهید؛ سپس با استفاده از سشوار آن را گرم کنید تا به کابل بچسبد.

4ـ استفاده از کابل های تعمیری

اگر آسیب دیدگی کابل شما به حدی است که نمی توانید آن را با استفاده از روش های بالا تعمیر کنید می توانید از کابل های تعمیری استفاده کنید. برای این کار باید یک کابل تعمیری متناسب با درگاه شارژ گوشی خود تهیه کرده؛ سپس سمت دیگر کابل آسیب داده را جدا کرده و به آن متصل نمایید و محل اتصال را به وسیله شیلد حرارتی یا چسب برق بپوشانید.

5ـ استفاده از نی به عنوان روکش کابل

اگر روکش کابل پاره شده باشد و سیم لخت بیرون زده باشد یا مشخص باشد که قسمتی از سیم آن قطع شده است، می توانید از یک نی به عنوان روکش کابل استفاده کنید. هر اندازه از نی را که لازم دارید با قیچی ببرید سپس روی نی برشی ایجاد کنید تا بتوانید قسمتی از سیم شارژر را که آسیب دیده است داخل آن قرار دهید بعد چسب برق را به دور نی بپیچید.

6ـ استفاده از ریسمان پاراکورد

اگر روکش شارژر آسیب دیده است و امکان دارد که سیم داخل آن نیز  آسیب ببیند می­توانید به دور قسمت مورد نظر مقداری ریسمان پاراکورد بپیچید تا لایه ­ای محافظ ایجاد شود.

سخن پایانی

ما در این مقاله شما را با نشانه خرابی شارژر، علل خرابی شارژر، نکات کلیدی در عیب یابی شارژر و اینکه چگونه شارژر خراب را درست کنیم، آشنا ساختیم امیدواریم که اطلاعات خوبی را در اختیار شما قرار داده باشیم.

 

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0