0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

تاثیر موبایل در کشاورزی

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ 456
موبایل و کشاورزی

کشاورزی به معنای کاشتن بذر انواع گیاهان و پرورش دادن آن ها تا زمان برداشت محصول است. در واقع کشاورزی مهم ترین پیشرفت در تمدن بشری، به شمار می رود و نوعی هنر و دانش در زمینه کاشتن و پرورش دادن گیاهان محسوب می شود. کشاورزی امروزه به نسبت زمان های قدیم، بسیار پیشرفته تر شده و گسترش چشمگیری یافته است. ساختن انواع تجهیزات مدرن، مکانیزه شدن کشاورزی و استفاده از تکنولوژی های ارتباطی روز دنیا در صنعت کشاورزی، آن را به یک صنعت بزرگ در سراسر جهان تبدیل کرده که سالیانه برای ملیون ها نفر از انسان ها، اشتغال ایجاد کرده است. یکی از تکنولوژی های‌ جدید و نوظهور که در زمینه کشاورزی، خصوصا در دهه اخیر، مورد استفاده قرار گرفته است، موبایل یا تلفن همراه می باشد.

ما در این مقاله قصد داریم به برسی نقش تلفن همراه در صنعت کشاورزی و تاثیرات آن در این صنعت عظیم، بپردازیم. پس ابتدا به بررسی ارتباط و نقش تلفن همراه در صنعت کشاورزی و همچنین مزایای آن، می پردازیم و سپس چند نمونه از مهم ترین برنامه های موبایل که در صنعت کشاورزی قابلیت استفاده دارند را، بر می شمریم.

ارتباط و نقش تلفن همراه در صنعت کشاورزی

شاید در وهله اول ارتباط و نقش موبایل در صنعت کشاورزی ، برای شما نامفهوم و تعجب آور به نظر برسد، اما باید بگوییم که استفاده از موبایل در صنعت کشاورزی، قابلیت ها و مزایای بسیار زیادی دارد و روز به روز میزان استفاده از موبایل در کشاورزی و تاثیرات آن بر روی این صنعت عظیم، به طور چشمگیری در حال افزایش است. در واقع موبایل قابلیت نصب انواع برنامه ها را دارد و به مرورگر‌های اینترنتی متصل می شود. به طور کلی، ساخت برنامه های تلفن همراه در حوزه صنعت کشاورزی و قابلیت پشتیبانی و نصب آن ها بر روی موبایل، به کشاورزان کمک بسیار زیادی می کند تا وضعیت هوا را بررسی کنند، انواع مواد و تجهیزات کشاورزی را به صورت آنلاین، خرید و فروش کنند و بسیاری دیگر از این موارد را با استفاده از موبایل انجام دهند.

مزایای استفاده از موبایل در صنعت کشاورزی

مزایای استفاده از موبایل در صنعت کشاورزی

همان طور که در مقدمه به آن اشاره کردیم، موبایل مزایای بسیار زیادی در صنعت کشاورزی دارد. از جمله مهم ترین مزایای موبایل در صنعت کشاورزی که می توان به آن اشاره کرد، شامل موارد زیر می شود:

  • فراگیری و بهره مندی از آموزش های کشاورزی به صورت مجازی و در بستر شبکه های آنلاین
  • بررسی وضعیت هواشناسی در زمان قبل از کاشت محصول تا زمان درو و برداشت کردن آن
  • جست و جوی راهکارها و نکات مهم در کشاورزی، با استفاده از مرورگرهای تلفن همراه
  • خرید مواد مورد نیاز، تجهیزات و وسایل کشاورزی به صورت آنلاین و همچنین فروش آن ها
  • پرداخت دستمزد کارگران، کشاورزان، باغداران و سایر پرداختی های مربوط به صنعت کشاورزی، با استفاده از اپلیکشین های پرداخت موبایل
  • تاسیس و راه اندازی فروشگاه های محصولات کشاورزی به صورت آنلاین و در بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
  • آنالیز وضعیت زمین کشاورزی برای آماده سازی، کاشت و برداشت محصولات با استفاده از اپلیکیشن های تلفن همراه
  • ارتباط صوتی و تصویری با متخصصین در حوزه صنعت کشاورزی و استفاده از تخصص و تجربه آن ها در فرآیند کشاورزی، با استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه مانند واتس آپ، تلگرام، اینستاگرام و…

استفاده از برنامه های آموزشی در حوزه کشاورزی

برنامه های آموزش کشاورزی، به صورت آنلاین و برخط، جزئی ترین مباحث کشاورزی تا مهم ترین آن ها را به کشاورزان و افرادی که علاقمند به کشاورزی هستند، آموزش می دهد و این افراد را از صرف هزینه های سنگین برای آموزش حضوری، تا حد زیادی بی نیاز می کند. آموزش کاشت محصولات کشاورزی، آموزش کاشت درخت، کشاورزی هوشمند، آموزش جامع کشاورزی هوشمند و… برخی از انواع برنامه های آموزش کشاورزی به شمار می روند.

استفاده از برنامه هواشناسی در صنعت کشاورزی

استفاده از برنامه هواشناسی در صنعت کشاورزی

برنامه هواشناسی یکی از برنامه های گوشی های تلفن همراه است که وضعیت آب و هوای مناطق مختلف جهان را به صورت آنلاین و به روز نمایش می دهند. این برنامه ها با اتصال به سرورهای موجود در ماهواره های هواشناسی، کشاورزان را از وضعیت آب و هوایی، میزان و نوع بارش، تغییرات فصلی و… مطلع می کند. به طور مثال، اگر محصول نیاز به آب یاری داشته باشد و در اپلیکیشن های هواشناسی، احتمال بارش پیش بینی شده باشد، کشاورز می تواند به جای آب یاری به وسیله دستگاه پمپاژ آب و سایر روش ها، منتظر بارش باران بماند و محصولش را بدون  صرف کمترین هزینه ای، آب یاری کند. برنامه هواشناسی را می توانید از طریق مرورگرهای اینترنت، گوگل پلی، اپ استور و… دانلود و نصب کنید.

استفاده از برنامه های ارتباطی در صنعت کشاورزی

امروزه انواع مختلفی از برنامه های ارتباطی برای گوشی های تلفن همراه وجود دارد که با استفاده از آن ها، می توان به راحتی و بدون کوچکترین دردسری، با دیگران ارتباط برقرار کرد. کشاورزان، باغداران، فروشندگان و متخصصان در این حوزه، می توانند با استفاده از این برنامه ها، با یکدیگر ارتباط و تبادل برقرار کنند، محصولات خود را به فروش برسانند، فروشگاه آنلاین تاسیس و راه اندازی کنند، نمایشگاه و غرفه های محصولات تولیدی را راه اندازی کنند، پرداخت ها مالی خود را انجام دهند و بسیاری دیگر از این موارد را انجام دهند. از جمله مهم ترین برنامه های ارتباطی در حوزه کشاورزی، می توان به اپلیکیشن های جهانی مانند تلگرام، اینستاگرام، واتساپ، فیس بوک و همچنین اپلیکیشن های داخلی مانند سروش، ایتا، بله و برنامه های بانکی و پرداخت وجه مانند موبایل بانک کشاورزی، اشاره کرد.

استفاده از برنامه های کنترل از راه دور و حسگرهای موبایل در صنعت کشاورزی

امروزه تجهیزات کشاورزی بسیار پیشرفته و مدرن شده اند و دارای قابلیت های متنوعی هستند. یکی از این قابلیت ها، کنترل از راه دور و استفاده از حسگرهای الکترونیکی در کنترل و فرمان پذیری تراکتورها، کومباین ها، پهبادهای انالیز زمین و سم پاشی و … است.‌ در واقع با اتصال حسگرهای موبایل به سیستم هوشمند وسایل و تجهیزات کشاورزی، می توان آن ها را از راه دور کنترل کرد و دیگری نیازی به استفاده از راننده برای کنترل آن ها، نخواهد بود.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0