گلس گوشی
گلس گوشی یکی از مهم ترین و ضروری ترین لوازم جانبی تلفن همراه است که روی صفحه نمایش گوشی می چسبد، از ایجاد خش و ضربه بر روی گوشی جلوگیری می کند و باعث افزایش طول عمر گوشی می شود. اگر قصد خرید گلس برای گوشی خود دارید با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
انواع گلس گوشی
گلس های گوشی از نظر ظاهری شبیه هم هستند اما با یکدیگر تفاوت دارند که در اینجا به معرفی آنها می پردازیم:
-
گلس تمام صفحه
این نوع گلس یکی از انواع گلس های گوشی است که در دو نوع فول چسب و دور چسب تولید میشود، یکی از مزیت های گلس های تمام صفحه، پوشش کامل نمایشگر است که باعث می شود تمام قسمت های صفحه نمایش از آسیب در امان بماند و گلس دورچسب تنها در حاشیه و کناره ها حالت چسبندگی دارد.
-
گلس معمولی
این نوع گلس ساده و تخت است که برای گوشی های خمیده مناسب نیست، زیرا تمام صفحه را پوشش نمیدهند این دسته از گلس ها از نظر هزینه ای قیمت کمتری نسبت به گلس تمام صفحه دارند.
-
گلس گوشی از نظر جنس
جنس گلس ها ممکن است متفاوت باشد. برخی از انواع گلس از نظر جنس عبارتند از:
-
گلس سرامیکی
این گلس ترکیباتی مانند شیشه معمولی دارد اما مقدار کمی نیز ناخالصی از جنس سرامیکی دارد، این گلس می تواند دماهای خیلی بالا را تحمل کنند و
فرق گلس سرامیکی با گلس شیشه ای عمر بالای آن و نشکن بودن آن است.
-
گلس مات
از جمله مزایای گلس مات این است که از دیدهشدن صفحه نمایش شما توسط دیگران جلوگیری می کند.
-
گلس نانو
این گلس یکی از مقاوم ترین گلس های گوشی دنیا است که به کمک تکنولوژی نانو با استفاده از مواد شیشه ای با حرارت بالا با ضخامتی برابر با 0.33 میلیمتر تولید می شود؛ در نتیجه مقاومت آن نسبت به سایر گلس ها بالاتر است.
-
گلس پلاستیکی
این مدل گلس از جمله گلس هایی است که از جنس پلیاتیلن تریفتالات یا PET ساختهشده اند این دسته از گلس ها مقاومت کمتری در برابر ضربه و خش دارند.
-
گلس ژله ای
این نوع گلس از جنس ترموپلاستیک پلی یورتان یا TPU هستند و در دو حالت بدون چسب و چسبدار طراحی می شوند.
-
گلس حرارت دیده
این نوع از گلس در واقع شیشه هایی هستند که با حرارت به طور ناگهانی سرد شده اند. این دسته از گلس ها مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند.
برش گلس گوشی
برش گلسها معمولاً سه نوع است که شامل:
-
لبه تخت
لبه تخت در اندازه نمایشگر و بدون کوچکترین انحنا برش داده می شود و سطح آن نیز صاف و مسطح است.
-
لبههایی با قوسD ۲.۵
این نوع گلس سطح آن صاف و تخت است و تفاوت آن با گلس معمولی در انحنای لبه های آن است.
-
لبههایی با انحنای D۳
این نوع گلس از طریق دستگاه خمش و با گرما برش داده شده است که لبه های آن منحنی است و زیبای خاصی دارد.
ویژگی های یک گلس خوب و استاندارد
در هنگام خرید یک گلس باید نکاتی را در نظر داشته باشید که ما در اینجا آن ها را ذکر می کنیم:
-
ساختار محکم و مناسب
یک گلس خوب بر اساس فناوری های روز و با مواد اولیه مرغوب، همراه با لبه های خمیده و برش های دقیق و منظم طراحی و تولید می شود و کوچکترین تداخلی با ابعاد و سنسورهای صفحه نمایش گوشی ندارند و نصب آن نیز به راحتی انجام می شود.
-
عدم انعکاس نور و اشعه
یک گلس با کیفیت و استاندارد از انعکاس نور خورشید در فضای باز بر روی صفحه نمایش گوشی جلوگیری می کند؛ در نتیجه یک تصویر بدون بازتاب و با کیفیت خواهید داشت؛ همچنین این دسته از گلس ها اشعه های خسته کننده ی چشم را نیز تا حد زیادی کاهش می دهند.
-
ضخامت کمتر
یک گلس خوب و استاندارد ضخامت بسیار ناچیزی دارد تا لمس صفحه نمایشگر گوشی به راحتی انجام شود.
-
سختی 9H
گلس گوشی باید مقاومت بالایی در برابر ضربه و خش داشته باشد؛ در نتیجه اگر گوشی کاربر در در برابر ضربه، سایش و خط و خش قرار بگیرد آسیبی به نمایشگر آن وارد نمی شود.
-
حفظ شفافیت نمایشگر
یک گلس خوب ضمن محافظت از نمایشگر گوشی باعث حفظ شفافیت نمایشگر می شود. همچنین وضوح و شفافیت تصویر با نصب گلس تغییری نکرده و همچنان با کیفیت و درخشان خواهد بود.
-
ضد انفجار
خاصیت ضد انفجار بودن گوشی به این معنی است که زمانی که گلس گوشی بر اثر ضربه آسیب ببیند، خرد نمی شود بلکه فقط ترک می خورد.
-
عدم جذب اثر انگشت
در بعضی از گلس ها یک لایه الئوفوبیک وجود دارد که باعث می شود تا گلس اثر انگشت را جذب نکند و ضد چربی باشد.
گلس پرایوسی
این نوع گلس برای افرادی که به دنبال راهی برای حفظ حریم خصوصی صفحه نمایشگر گوشی خود هستند، کاربرد دارد که با کاهش زاویه دید، قدرت نمایش اطلاعات را تیره و تاریک می کند و امکان مشاهده اطلاعات گوشی تنها با زاویه دید مستقیم وجود دارد.
بهترین برندهای گلس گوشی
از تولید کنندگان مطرح گلس گوشی در سطح جهانی برندهای معتبری مانند (Nillkin)، (Baseus) و (Mocoll) هستند که گلس ها را با کیفیت مناسبی عرضه و تولید می کنند.
آموزش نصب گلس گوشی
گلس گوشی را باید متناسب با برند و مدل گوشی خودتان بخرید؛ سپس به روش زیر آن را بر روی صفحه نمایش گوشی خود بچسبانید:
در مرحله اول باید گلس شکسته شده را از گوشی خود جدا کنید.
مرحله دوم نصب گلس است که باید اول صفحه نمایش را با اسپری های تمیزکننده صفحه نمایش تمیز کنید؛ سپس گلس را روی گوشی بچسبانید؛ اگر حباب زیر گلس بود برای از بین بردن آن ها فشارهای محکمی وارد کنید تا هوایی که زیر آن ها قرار دارد به سمت بیرون حرکت کند.
سخن پایانی
با توجه به نوسانات ارزی که در ایران وجود دارد و قیمت زیاد گوشی ها، حفاظت از آن ها اهمیت بسیار زیادی دارد که شما با انتخاب یک گلس خوب و با کیفیت می توانید سال های متمادی از گوشی خود استفاده کنید.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت