0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

انواع گوریلا گلس Gorilla Glass و تفاوت آن با سرامیک شیلد

۷ خرداد ۱۴۰۰ 1174
انواع گوریلا گلس

امروز قصد داریم در مورد  گوریلا گلس Gorilla Glass صحبت کنیم. چیزی که شاید هنگام خرید گوشی به گوشتان بخورد و ندانید که چیست و یا ممکن است بدانید که چیست ولی تفاوت های آن را ندانید و یا ندانید که چقدر اهمیت دارد. کمپانی کورنینگ، صاحب و سازنده گوریلا گلس است. گوریلاگلس روی صفحه های گوشی می آید و باعث می شود که گوشی در مقابل خط و خش و همچنین در برابر شکستن، از خود مقاومت نشان دهند.

این کمپانی روی بافت شیشه، یک سری ترکیبات شیمیایی اضافه می کند؛ یعنی اکسیژن، آلومینیوم، سیلیکون و … به شیشه اضافه می کند و باعث می شود که مقاومت گوشی در مقابل ضربات و خط و خش بیشتر شود.

مدل های مختلف گور یلاگلس

گوریلاگلس مدل های مختلفی دارد و زمانی که می خواهید گوشی بخرید، حواستان به این نکته باشد چون که می تواند به شما کمک کند. یعنی اگر به هنگام خرید گوشی، هیچ اسمی از گوریلا گلس نیست، یعنی در ساخت گوشی از آن استفاده نشده است. وقتی این اتفاق می افتد یعنی  گوشی شما در مقابل خط و خش و شکستن مقاومت زیادی ندارد. پس اگر مقاومت گوشی برایتان اهمیت دارد بهتر است به دنبال گوشی هایی بروید که یک گوریلا گلس روی آنها باشد.

حال بهتر است برویم به سراع مدل های مختلف گوریلا گلس که با شماره های 1، 2، 3، 4، 5، 6 و وکتوس Victus  نامگذاری می شوند.

  • گوریلاگلس 1

مدل گوریلاگلس 1 در سال 2005 یا 2006  ساخته شد، اما رونسانس این  کمپانی زمانی بود که روی اولین نسخه از آیفون ها که معرفی شد، یعنی آیفون های سری 1 گوریلاگلس بود. همچنین دارای یک لایه ضد چربی نیز بود که اثر انگشت هم روی آن نمی ماند و همین موجب شد که یک اتفاق بزرگی برای کمپانی اپل بیفتد. این گوریلا گلس نسخه 1، در حدود 1/5  میلی متر به قطر صفحه گوشی اضافه می کرد که خب مقدار قابل توجهی بود.

  • گوریلا گلس 2

همراه شدن گوریلا گلس با آیفون و کمپانی اپل باعث شد  که گوریلا گلس نسخه 2 را در سال 2012 تولید کند. این سری از گوریلا گلس ها حدود 20  درصد نازکتر از سری 1 بود و زمانی که آن را تست می کردند، حدود 50 کیلو روی شیشه وزن گذاشتند، اما شیشه مقاومت کرد که خیلی موفقیت آمیز بود.

تفاوت نسخه 1 و 2 این بود که ضخامت آن کمتر شد و تمرکز خاصی روی مقاومت آن نبود. نکته جالب این است که در آن سال، روی 600 میلیون گوشی مختلف، گوریلا گلس 2 اضافه شد که در نوع خود یک اتفاق شگفت انگیز بود.

Ceramic Shield iPhone

  • گوریلا گلس 3

این گوریلا گلس که همچنان روی خیلی از گوشی های میان رده وجود دارد، در سال 2013 رونمایی شد. این بار کورنینگ بیشترین تمرکز را روی مقاومت گوشی گذاشت و ادعا کرد که در حدود 35% جلوی خط و خش را می گیرد. در حال حاضر خیلی از گوشی هایی که در بازار وجود دارند دارای صفحه نمایش از نوع گورلا گلس 3 هستند و در سال 2013 روی خیلی از گوشی هایی که در همان سال معرفی شدند استفاده شد و همچنان هم از آن استفاده می شود. به نوعی می توان گفت که گوریلا گلس 3 یک نسخه کاربردی کمپانی گوریلا گلس است که هم اقتصادی است و هم کارایی خوبی  دارد.

  • گوریلاگلس 4

یک سال بعد از نسخه 3 و با اهداف متفاوتی معرفی شد. در سال 2014 کورنینگ یک نظرسنجی انجام داد و متوجه شد که حدود 70% از آسیب هایی که متوجه صفحه نمایش می شود به خاطر افتادن گوشی است. به همین خاطر هم این شرکت تمرکز خود را روی این موضوع گذاشت و نسخه 4 را طوری ساخت که مقاومت آن 2 برابر نسخه قبلی باشد. همان سال هم خیلی از گوشی ها از آن استقبال کردند که از جمله آن می توان به Galaxu note 5  Samsung بود. این نسخه 4 درحال حاضر خیلی دیده نمی شود اما نسخه 3 و 5 همچنان استفاده می شوند.

با اینکه امروزه کورنینگ و گوریلاگلس تنها لایه محافظتی برای گوشی ها نیستند اما محبوب ترین آنها بوده و از آنها بیشتر از دیگر برندها استقبال می شود.

  • گوریلاگلس 5

این نسخه نیز همچنان با تمرکز بر افتادن معرفی شد و 4 برابر مقاومت بیشتری  داشت و طبق ادعای کمپای کورنینگ این لایه محافظتی می توانست از ارتفاع 1/6 متری بیفتد بدون آنکه آسیب ببیند. اما خب این ادعای درستی نبود و حتی اگر گوشی از ارتفاع کمتری هم می افتاد ممکن بود صفحه نمایش آن بشکند. اما در کل مقاومت آن نسبت به نسخه های قبلی بیشتر بود.

  • گوریلاگلس 6

این نسخه نیز همانند نسخه 5 دارای مقاومت بیشتر و خش پذیری کمتر بود. یعنی هر سال که می گذرد، کورنینگ تمرکز خود را روی ضخامت کمتر و آسیب پذیری کمتر و مقاومت بیشتر می گذارد. پس اگر قصد خرید گوشی دارید که جلوی آن حتما شیشه ای است، ترجیجا گوریلاگلس روی آن باشد، حتی اگر نسخه 3 باشد. به طوری که هر چه این عدد بیشتر باشد، حس اطمینان بیشتری دارد.

یکی از ویژگی های خوب گوریلاگلس این است که حتی اگر شیشه گوشی بشکند، شیشه آن پخش نمی شود، مثل شیشه جلوی ماشین. مگر اینکه خیلی بد بشکند که در این حالت هم همه شیشه پخش نمی شود، بلکه فقط یک تیکه کوچک از آن ممکن است جدا شود.

سرامیک شیلد

کاری که شرکت اپل کرده این است که از شرکت کورنینگ خواسته است به جای گوریلاگلس، سرامیک شیلد را بزند که روی گوشی های سری 12 آیفون می بینیم که مقاومت بیشتری نسبت به نسخه 6 گوریلاگلس دارد. این سرامیک شیلد به صورت انحصاری برای اپل است ولی همچنان توسط شرکت کورنینگ تولید می شود.

با این همه تعاریفی که از گوریلاگلس و و سرامیک شیلد کردیم اما شما همچنان از گلس برای روی گوشی و از قاب برای پشت گوشی خود استفاده کنید. اما ترجیحا گوشی ای را بخرید که از گوریلاگلس پشتیبانی کند تا به سالم ماندن هر چه بیشتر گوش خود کمک کنید. چرا که گوشی یک وسیله به شدت کاربردی و در عین حال شدیدا حساس و شکننده است.

 

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0