0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

9 روش آسان برای افزایش عمر گوشی 📱 + باتری 🔋

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ 665
افزایش عمر گوشی موبایل

یک سری از اشتباهات هستند که در کوتاه مدت به گوشی آسیب می رسانند و سری دیگر در بلندمدت برای گوشی خطر آفرین هستند. با توجه به اینکه این روزها گوشی های موبایل قیمت های نوجومی پیدا کرده اند، باید تا جای ممکن گوشی خود را سفت بچسبیم و آن را از آسیب حفظ کنیم. امروز قصد داریم 10 اشتباهی که می تواند تهدیدی برای سلامتی گوشی باشد را بیان کنیم تا بتوانید با پیشگیری از آنها باعث افزایش عمر گوشی خود شوید.

افزایش عمر گوشی

گوشی نیز مانند هر وسیله دیگری روزی خراب می شود، بنابراین نمی توانیم جلوی خرابی آن را بگیریم اما می توانیم با روش هایی باعث افزایش طول عمر گوشی موبایل خود شویم. برخی از این روش ها عبارتند از:

1 – شارژرهای ارزان قیمت نخرید

گوشی های مختلف با متدهای مختلف شارژ می شوند. اگر به مشخصات هر گوشی نگاه کنید می بینید که ظرفیت مشخصی را برای آن گوشی نوشته و همچنین ذکر شده که ورودی و خروجی آمپر برق آن چه اندازه باشد.

بنابراین گول قیمت های ارزان آداپتورها و کابل های ارزانی که در بساط دستفروش های مترو یا خیابان می بینید را نخورید. چرا که مشخصات روی آن اشتباه است و مقدار برق خیلی کمتری را به گوشی شما می رساند. کابل نیز به دلیل یک سری اتصالات اشتباهی که دارد مقدار آمپر درستی را به گوشی شما نمی رساند.  این ها باعث می شوند که باتری در هر بار شارژ شدن ایراد جدی ببیند؛ چرا که با معیارهای استاندارد شارژ نمی شود. و در هر بار استفاده از آن شارژرهای ارزان باتری ظعیف تر شده و در بلند مدت آسیب شدیدی می بیند. همچنین به این دلیل که اتصالات آداپتورهای تقلبی و ارزان مشکل دارد، ممکن است اتصالی کرده و منجر به آتش سوزی شود. حالا اگر بخواهید باتری را عوض کنید، هیچ وقت مثل باتری اولی نمی شود. بنابراین مجبور به تعویض گوشی می شوید.

شارژرهای ارزان

هر چند که باتری یک چیز مصرفی است و خواه یا ناخواه خراب می شود؛ اما باید تا جای ممکن خراب شدن آن را به تعویق انداخته و باعث افزایش طول عمر باتری موبایل شویم.

2 – وای فای و بلوتوپ را هنگامی که استفاده نمی کنید خاموش کنید

معمولا ما بیشتر مواقع وای فای یا بلوتوپ گوشی خود را که روشن می کنیم یادمان می رود بعد از تمام شدن کارمان آن ها را خاموش کنیم. چرا که در صورت روشن ماندن، باتری زیادی مصرف می کنند که یک امر طبیعی است. نکته دیگر مساله امنیتی است. چرا که درگاه های ورود به گوشی باز مانده اند و هکرها از راه های  مختلفی می توانند به گوشی ما  وارد شوند. شاید این مورد دوم خیلی مرسوم نباشد. اما بهتر است به دلیل جلوگیری از هدر رفتن باتری، از روشن نگه داشتن بی مورد وای فای و بلوتوپ خود داری کنیم.

در نسخه های جدید اندروید و ios وقتی وای فای و بلوتوپ را خاموش می کنید، در واقع آن ها خاموش نمی شوند بلکه به حالت استندبای می روند (یعنی منتظر هستند که با نزدیک ترین وای فای برسند و بتوانند وصل شوند). در چنین مواقعی برای خاموش کردن کامل باید به بخش setting گوشی وارد شده و قسمت وای فای و بلوتوپ را خاموش کنید یعنی قسمت سبز را خاموش کنید. در اینصورت روی علامت وای فای و بلوتوث خط می خورد که به معنی خاموش شدن واقعی آنهاست  و تا وقتی خودتان به صورت دستی آن ها را روشن نکنید، فعال نمی شوند.

3 – از روش های غیرطبیعی برای خنک کردن گوشی استفاده نکنید

طبیعی است که در فصل های گرم یا در صورت استفاده طولانی مدت از گوشی و یا قرار گرفتن گوشی در معرض آفتاب، دمای گوشی بالا می رود. خیلی ها نمی دانند که وقتی گوش داغ شد چه بکنند.

برخی ها به اشتباه گوشی های ضد آب را زیر آب سرد می گیرند. برخی دیگر نیز گوشی را داخل یخچال می گذارند تا خنک شود. غافل از اینکه هر روشی که باعث شود گوشی به یکباره خنک شود، به شدت به باتری گوشی آسیب می زند. همچنین علاوه بر باطری، می تواند بردهای گوشی را هم در مغرض خطر قرار دهد. حتی تغییر ناگهانی دما برای آدمیزاد هم خطرناک است، چه برسد به سخت افزار گوشی. هیچ وقت گوشی داغ شده را به صورت غیرطبیعی خنک نکنید.

اولین کاری که باید در این مواقع انجام دهید این است که تمام شبکه های متصل به گوشی مثل اینترنت، وای فای، بلوتوپ را قطع کرده و ترجیجا چند دقیقه در حالت هواپیما بگذارید و اگر با این روش خنک نشد، سریعا گوشی را خاموش کنید. اگر جلوی گرم نشدن گوشی خود را نگیرید، شاهد افزایش عمر باتری گوشی موبایل خود نخواهی بود.

4 – موقع شارژ از گوشی استفاده نکنید

اشتباه ترین کار این است که موقع شارژ شدن گوشی، با آن کار کنید. چون در این مواقع یک سری چیزها در گوشی روشن است و باتری در حال مصرف شدن هست. به این ترتیب در سیکل شارژ گوشی مشکل ایجاد می شود. در زمان شارژ شدن، به طور دمای گوشی کمی بالا می رود. در هنگام کار کردن با گوشی نیز این افزایش دما را خواهیم داشت. حال اگر با گوشی در حالت شارژ کار کنید این افزایش دما به توان 2 می رسد و این گرمای ایجاد شده مهمترین عامل مخرب باطری گوشی است و عمر مفید باتری گوشی را کم می کند.

استفاده از گوشی موقع شارژ

5 – از مموری کارت های تقلبی استفاده نکنید

خیلی از گوشی ها حافظه جانبی می خورند. در بازار رم های میکرو با ظرفیت های 16، 32، و غیره وجود دارند که هر یک قیمت متفاوتی دارند. ممکن است ببینید که دست فروش، رم 32 گیگ را با قیمت رم 16 گیگ می فروشد و وسوسه شوید که بخرید. اما همیشه به این قیمت های پایین شک کنید. بدانید که هیچ ارزانی ای بی علت نیست و احتمال خراب بودن آنها وجود دارد. بنابراین قبل از انداختن به گوشی حتما سالم بودن آن را چک کنید. اگر مموری خراب را در گوشی خود بیندازید، ممکن است موقعی که در حال پردازش اطلاعات شماست به یکباره بسوزد و اطلاعات مهم شما به فنا رود. چنین در ساخت چنین رم های تقلبی از متریال خوبی استفاده نشده است. بنابراین دوام زیادی نخواهد داشت.

6 – سیستم عامل و اپلیکیشن های گوشی خود را آپدیت کنید

بروزرسانی اپلیکیشن های موجود در گوشی و سیستم عامل، می تواند برخی از باگ ها را رفع کند. یا از برخی شکاف های امنیتی جلوگیری کند. ممکن است شما متوجه این شکاف امنیتی نشوید. اما در بک گراند، در حالا انجام یه سری کارهاست که شاید مخرب باشد و اثر خود را بعدها نشان دهد. همچنین این بروزرسانی در عملکرد بهتر گوشی و اپلیکیشن ها تاثیر می گذارند. توصیه می کنیم وقتی آپدیت جدیدی می آید یک هفته صبر کنید ببینید نتیجه آپدیت دیگران چطور بوده است. در صورت رضایت بخش بودن نتیجه، شما هم دست به کار شوید.

بالاخره آپدیت ها می آیند که چیزی را درست کنند؛ بنابراین همیشه آپدیت کنید.

7- اپلیکیشن ها را از منابع معتبر دانلود کنید

یک سری از نرم افرارها به خاطر مشکلاتی که دارند در اپ استور، گوگل پلی و بازارها قرار نگرفته اند. بنابراین دانلود آنها از منابع نامعتبر می تواند مشکللاتی داشته باشد. مثلا از ما دسترسی های اضافه و بی مورد مثل دسترسی به دوربین، مخاطبین و … را بخواهد. طبیعی است که به این طریق می تواند مشکلات امنیتی ایجاد کند.

برخی از اپلیکیشن ها هستند که بر کل فضای گوشی تاثیر می گذارند. مثلا می توانند حجم زیادی از حافظه گوشی را اشغال کنند. به این ترتیب سرعت و عملکرد گوشی را کند می کنند.

8- گوشی را در جیب عقب خود نگذارید

ممکن است حواستان نباشد که گوشی را در جیب عقب گذاشته اید و روی آن بشینید و گوشی خراب شود. بنابراین هرگز گوشی را در جیب عقب شلوار خود نگذارید.

گوشی در جیب عقب

9- به هر وای فای رایگانی وصل نشوید

وقتی به یک وای فای نامطمئن وصل می شوید، چون ممکن است از طریق برخی از شبکه های وای فای اطلاعاتی رد و بدل شود، بنابراین هکری که در کمین نشته است، اطلاعات گوشی شما را شکار می کند.

امیدوارم به این موارد عمل کنید تا بتوانید به افزایش عمر مفید گوشی خود بیفزایید.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0