0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

صفحه نمایش گوشی

۲۹ مهر ۱۴۰۰ 601
صفحه نمایش گوشی

یکی از فاکتورها و ویژگی‌های مورد توجه کاربران تلفن همراه به ویژه در زمان  خرید، نوع صفحه نمایش و کیفیت آن است. امروزه انواع صفحه نمایش‌ها، با قابلیت‌های گوناگون و متنوعی تولید و روانه بازارها شده‌اند، که البته هر کدام از آن‌ها دارای نقاط ضعف و قوت فراوانی هستند. بنابراین انتخاب گوشی که دارای صفحه نمایش استاندارد و باکیفیت باشد را برای کاربران، با مشکل مواجه می‌سازد. به طور کلی صفحه نمایش‌ها به دو دسته LCD و LED تقسیم بندی می‌شوند. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی صفحه نمایش گوشی‌های تلفن همراه، انواع آن‌ها و همچنین بهترین صفحه نمایش برای چشم‌ها بپردازیم.

انواع صفحه نمایش گوشی‌های تلفن همراه

انواع صفحه نمایش گوشی‌های تلفن همراه

در سری اول گوشی‌های تلفن همراه، صفحه نمایش گوشی محدود به چند دکمه برای برقراری تماس و یک صفحه نمایش کوچک برای نمایش شماره‌ها و خواندن پیام‌ها می‌شده است، اما رفته رفته با پیشرفت تکنولوژی، انواع صفحه نمایش‌ها، ساخته و طراحی شدند و روز به روز تکنولوژی به کار رفته در آن‌ها پیشرفته تر شد. در ادامه به بررسی انواع صفحه نمایش گوشی‌های تلفن همراه می‌پردازیم.

صفحه نمایش LCD

مطمئنا اولین نامی که در مورد صفحه نمایش گوشی به ذهن شما خطور می‌کند، صفحه نمایش LCD است. این نوع از صفحه نمایش‌ها، صفحه نمایش نسل جدید بودند که جایگزین صفحه نمایش‌های قدیمی یا CRT شدند.‌ در واقع LCD نوعی از صفحه نمایش‌اای با کریستال مایع هستند و با استفاده از نوری که در پس زمینه آن‌ها وجود دارد، پیکسل‌های شناسایی و بارگیری محتوای روی صفحه نمایش را، فراهم می‌کند. به طور کلی LCD، مادر تمام صفحه نمایش‌های نسل جدیدی است که در دنیا ساخته شده است‌.

انواع صفحه نمایش‌ LCD

صفحه نمایش‌های LCD به انواع گوناگونی تقسیم بندی می‌شوند، که مهم ترین آن‌‌ها به شرح زیر است:

این نوع از صفحه نمایش‌ گوشی ها، یکی از رایج ترین صفحه نمایش‌های مورد استفاده در گوشی‌های تلفن همراه و تبلت‌ها هستند. در واقع این نوع از صفحه نمایش‌ها، نسل ارتقا یافته LCD است و از کیفیت و وضوح تصاویر بالاتری برخوردار می‌باشد، اما از دید ضعیفی در مقابل نور خورشید و زاویه‌های باریک برخوردارند، به این صورت که در زاویه‌های دید غیر مستقیم و در برابر تابش نور خورشید، مشاهده محتوای روی صفحه نمایش کمی سخت می‌شود و وضوح تصاویر  کاهش می‌یابد.

  • صفحه نمایش LCD-IPS

این نوع از صفحه نمایش‌ها، یکی از منحصر به فرد ترین انواع صفحه نمایش‌های LCD است و در واقع نسل ارتقا یافته LCD TFT به شمار می‌رود. در صفحه نمایش‌های IPS، وضوح و کیفیت تصاویر افزایش چشمگیری یافته است و همچنین مشکل کاهش وضوح تصاویر در دید غیرمستقیم و در برابر تابش نور خورشید که در صفحه نمایش TFT وجود داشت، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و به این ترتیب، وضوح تصاویر و عملکرد صفحه نمایش در برابر تابش نور خورشید و زاویه‌های غیر مستقیم، افزایش چشمگیری یافته است. البته مهم‌‌ ترین عیب این نوع از صفحه نمایش‌ها، عدم‌ تولید رنگ مشکی خالص و کنتراست و نمایش پایین تر از حد استاندارد رنگ مشکی است، که به صورت خاکستری تیره و مایل به مشکی، نمایش داده می‌شود.

  • صفحه نمایش SLCD یا SUPER LCD

صفحه نمایش SLCD، یکی دیگر از انواع صفحه نمایش‌های است که تکنولوژی LCD در آن استفاده شده است. این نوع از صفحه نمایش بیشتر در گوشی‌های مدل HTC مورد استفاده قرار می‌گیرد و از وضوح و کیفیت تصویر نسبتا بالایی برخوردار است و از جمله مهم ترین تفاوت‌های آن با سایر صفحه نمایش‌های LCD، می‌توان به کم مصرف بودن، کیفیت دید بهتر و انعکاس کمتر تصاویر، اشاره کرد.

صفحه نمایش LED

صفحه نمایش LED یکی از جدیدترین انواع صفحه نمایش‌های ساخته شده در جهان است که مدت زمان زیادی از طراحی، ساخت و رونمایی آن نگذشته است. در واقع صفحه نمایش LED، نسل جدید صفحه نمایش‌ها در جهان است و شامل چندین بخش مختلف می‌باشد، که با تحلیل پیکسل های موجود در صفحه نمایش و دیودهای ساطع کننده نور که از جنس LED هستند، رنگ‌ها را شناسایی کرده و آن‌ها را در تمام صفحه نمایش پخش می‌کند و در نتیجه تصاویر را به نمایش در می‌آورد.

انواع صفحه نمایش‌ LED

صفحه نمایش های LED به انواع گوناگونی تقسیم بندی می‌شوند، که مهم ترین آن‌‌ها به شرح زیر است:

  • صفحه نمایش OLED

این نوع از صفحه نمایش، یکی از انواع صفحه نمایش‌های LED به شمار می‌رود. در واقع این نوع از صفحه نمایش‌ها، همان صفحه نمایش LED است که تغییراتی در ساختار آن‌ها به وجود آمده و منجر به افزایش وضوح و کیفیت تصاویر شده است. صفحه نمایش‌‌های OLED از وزن کمتری به نسبت سایر صفحه نمایش ها برخوردارند و شرکت های سامسونگ، اپل و سایر شرکت‌های تولید کننده تلفن‌های همراه و تجهیزات الکتریکی، از این نوع صفحه نمایش‌ها استفاده می‌کنند و در این زمینه پرچمدار هستند. صفحه نمایش MicroLED، PoLED, EmoLED, Super EmoLED, Dynamic EmoLED از جمله مهم ترین انواع صفحه‌ نمایش‌های OLED به شمار می‌روند.

صفحه نمایش خمیده

صفحه نمایش خمیده

یکی از نسل‌های جدید صفحه‌های نمایشی ساخته شده در جهان است، که از محبوبیت بسیاز بالایی برخوردار است. در واقع لبه این نوع از صفحه نمایش‌ها، حالت انحنای ظریفی دارند و از کیفیت بسیار بالایی در زمینه نمایش و وضوح تصاویر برخوردار هستند. البته این نوع از صفحه نمایش‌ها قیمت ساخت بالایی دارند و در عین حال قسمت‌های لبه و کناری آن، بسیار ظریف و شکننده هستند.

از این نوع صفحه نمایش، برای اولین بار در یکی از مدل‌های تلفن همراه شرکت سامسونگ، استفاده شده است.

بهترین صفحه گوشی برای چشم

وضوح تصاویر و کیفیت نمایش آن‌ها، تاثیر مستقیمی بر روی چشم‌های کاربران دارد. یکی از بهترین صفحه نمایش‌ها برای چشم‌ کاربران، صفحه نمایش‌های OLED است؛ زیرا در این نوع از صفحه‌ نمایش‌ها، علاوه بر وجود تمام نکات مثبت صفحه‌ نمایش‌های OLED، از فناوری Comfort Display بهره مند می‌باشد، که منجر به افزایش میزان نور آبی بدون تاثیری بر روی صفحه نمایشگر خواهد شد و چشم‌ها را خسته نمی‌کند و آسیب کمتری به آن‌ وارد خواهد کرد.

بهترین صفحه نمایش برای تلفن‌های همراه

با توجه به ویژگی‌های انواع صفحه نمایش و توضیحاتی که در این مورد ارائه دادیم، بهترین صفحه نمایش برای گوشی‌های تلفن همراه، صفحه نمایش‌هایی هستند که از تکنولوژی LED  در ساخت آن‌ها استفاده شده است، می‌باشد.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0